Kalender
Home » Liefhebbers » Toertochten ZRC in 2015

Toertochten ZRC in 2015

Beste skeeler-liefhebbers,
Zoals vorige jaren organiseren de liefhebbers van Zwaantjes Roller Club ook dit jaar enkele toertochten.

Hier is een eerste overzicht:

Zondag 19 april
De Moerbeiroute

Een toertocht van 50 km door de polders van het Brugse Ommeland.Vertrek om 14u00 aan de piste te Zandvoorde.
Deelname 5 euro: hierin zijn een drankje en broodjes na de tocht voorzien aan de piste te Zandvoorde en bevoorrading tijdens de tocht.
Inschrijven voor 12 april !

Zondag 31 mei
Toertocht Zandvoorde-Nieuwpoort-Leke-Zandvoorde

Een toertocht van 66 km door de polders van het hinterland.Vertrek om 14u00 aan de piste te Zandvoorde. Deelname 5 euro: hierin zijn een drankje en broodjes na de tocht voorzien aan de piste te Zandvoorde en bevoorrading tijdens de tocht.

Vrijdag 19 juni
Rondom Oostende
Onze jaarlijkse toertocht rondom Oostende van 45 km. Vertrek om 19u30 aan de piste te Zandvoorde.

Zaterdag 15 augustus
Toertocht Rondom Oudenburg
Vertrek aan de piste te Zandvoorde om 9u30 voor onze toertocht rondom Oudenburg van 37 km. Met bevoorrading. Na de tocht mogelijkheid tot warme maaltijd.

Zondag 27 september
Toertocht Zandvoorde – Hoeke – Zandvoorde
Vertrek om 9u30 aan de piste te Zandvoorde voor een tocht van 80 km via het kanaal Brugge-Oostende en de Damse Vaart tot net voor de kasseistrook te Hoeke, tijdens de terugrit volgen we de Moerbeiroute. We hanteren dezelfde formule van vorig jaar: deelname kost minimum 10 euro voor iedereen die meerijdt (ook fietsers): hierin zijn twee bevoorradingen, twee drankjes tijdens de middagpauze, een extraatje tijdens de tocht en twee drankjes en versnaperingen bij terugkomst aan de piste inbegrepen. ’s Middags eten we een snack te Hoeke: op voorhand te bestellen, maar daarover communiceren wij in september over.

Onder voorbehoud: Toertocht Brugge – De Haan – Brugge
Een tocht van ongeveer 42 km met vertrek aan de rand van Brugge via de Polders naar de zeedijk van De Haan en via Wenduine terug. Een datum zal later bekend gemaakt worden als we een gaatje in onze kalender vindenInschrijven via mail aan liefhebbers@zrc.be is noodzakelijk voor de tochten met bevoorrading en broodjes.  Deelname is ter plaatse te betalen.Ook fietsers zijn welkom om te begeleiden.