Kalender
Home » Liefhebbers » Toertocht Zandvoorde – Nieuwpoort – Leke – Zandvoorde op zondag 31 mei

Toertocht Zandvoorde – Nieuwpoort – Leke – Zandvoorde op zondag 31 mei

zondag 31 mei organiseren de liefhebbers van de Zwaantjes hun tweede toertocht van 2015.

Deze keer vertrekken we richting Nieuwpoort voor een toertocht van 66 km door de polders van het hinterland. Het is ook mogelijk om deze tocht in te korten tot zo’n 40 km: vertrekpunt is dan de Slijpebrug langs het kanaal Nieuwpoort-Plassendale.
We vertrekken om 14u00 aan de piste te Zandvoorde (Egellaan te 8400 Oostende).
Fietsers om te begeleiden zijn ook steeds welkom!

De deelname bedraagt 5 euro (ook voor fietsers) en is ter plaatse te betalen voor het vertrek: hierin zijn een drankje en broodjes na de tocht voorzien aan de piste te Zandvoorde en bevoorrading tijdens de tocht.

Inschrijven is verplicht en kan tot en met 27 mei!