Kalender
Home » Wedstrijd uitslagen » Uitslag BK Skeeleren Marathon 2015

Uitslag BK Skeeleren Marathon 2015

Door de afwezigheid van Bart Swings lag de titelstrijd volledig open. Nog voor halfkoers bleken Ferre Spruyt en Tim Sibiet de sterksten. Zij reden weg van de anderen. Toch werd het nog een sprint met drie, want na een lange inspanning was Mathias Vosté er in geslaagd om in de laatste ronde opnieuw aan te sluiten bij het kopduo. In de sprint haalde Ferre Spruyt het voor Tim Sibiet en Mathias Vosté. Bij de dames stond er geen maat op favoriete Sandrine Tas. Op het lastige parcours in Heverlee liet ze Ellen Van de Catsye en Sabrina Gaudesaboos ver achter zich.

Lader Bezig met laden...
EAD logo Duurt het te lang?

Opnieuw laden Laad het document opnieuw
| Open Openen in nieuwe tab

Download [76.41 KB]