Kalender
Home » Nieuws » Sandrine Tas is W E R E L D K A M P I O E N !!!

Sandrine Tas is W E R E L D K A M P I O E N !!!

Op het Wereldkampioenschap Skeeleren dat doorgaat van 15/11 tot en met 22/11 veroverde Seniores Dames Sandrine Tas goud op de 1000m in lijn. Met twee Duitse, twee Colombiaanse, een Ecuadoraanse, een Amerikaanse en een Koreaanse tegenstanders was de concurrentie niet min. Het Colombiaanse duo nam van bij de start de kop maar Korea en Ecuador namen deze positie over. Sandrine bevond zich op een vijfde plaats. De Duitse Thum plaatste een aanval en de kegels werden door elkaar gegooid. Sandrine belandde op anderhalve ronde van het einde op de allerlaatste plaats. Ze knokt zich terug naar een vierde plaats maar het leek er niet op dat de concurrentie op haar zouden wachten. Nog voor de laatste bocht versnelde ze de pas en de rest moest passen. Afgescheiden sprintte Sandrine zich naar goud na een beresterke race. De Koreaanse Goto en de Duitse Thum legden beslag op plaatsen twee en drie.