Kalender
Home » Nieuws » Sandrine Tas wordt 10e bij de afvallingswedstrijd van de Seniores Dames

Sandrine Tas wordt 10e bij de afvallingswedstrijd van de Seniores Dames

Op het Wereldkampioenschap Speedskating dat doorgaat van 15/11 tot en met 22/11 behaalde Sandrine Tas (Zwaantjes Roller Club) een knappe 10e plaats bij de afvallingswedstrijd van de Seniores Dames. Tijdens het rustige wedstrijdbegin liet Sandrine zich meedrijven met het peloton. Eens de bel voor de eerste afvallingen weerklonk, werd de wedstrijd nerveuzer. Met nog maar 19 van de 75 ronden op de teller waren er nog maar vier Europese rijdsters op de laatste veertien renners. Italië en Duitsland gingen eerst voor de bijl en Sandrine kreeg het moeilijk. Ze sprintte zich nog enkele keren in de wedstrijd. Ze legde uiteindelijk beslag op de 10e plaats. In een zinderend slot verdeelden Arias (COL), Yu (KOR) en Woo (KOR) het goud, zilver en brons onder elkaar. De Argentijnse Arias en Colombiaanse Viveros vervolledigen de top vijf.