Kalender
Home » Nieuws » Tim Sibiet knokt zich naar een 17e plaats bij de afvallingswedstrijd van de Seniores Heren
Alexis Contin - foto : Christophe Pierredon Mediaskates

Tim Sibiet knokt zich naar een 17e plaats bij de afvallingswedstrijd van de Seniores Heren

Op het Wereldkampioenschap Speedskating dat doorgaat van 15/11 tot en met 22/11 behaalde Tim Sibiet (Zwaantjes Roller Club) een 17e plaats bij de afvallingswedstrijd van de Seniores Heren. Direct na de start dicteerden de favorieten uit Frankrijk, Italië en Korea het tempo. De snelheid lag hoog. Voorbij halfweg de wedstrijd verzeilde Tim in de gevarenzone. Hij knokt zich nog rondenlang in de wedstrijd maar met nog 22 van de 75 ronden op de teller moest hij het hoofd buigen. Na een verschroeiende eindsprint was het Europa boven en kwamen Contin (FRA), Fernandez (FRA) en Bugari (ITA) als eersten over de lijn.