Kalender
Home » Competitie » WK 2018 Arnhem – Weg Dag 2

WK 2018 Arnhem – Weg Dag 2

Bij de Belgen starten we met de reeksen 10 km punten bij de Junior heren met aan de start Brecht Lippens en Jason Suttels . Beiden hebben zich kunnen plaatsen voor de finale vanavond.  Bij de Senior dames 20 km afvalling  werden er ook 2 reeksen gereden met Sandrine Tas en Anke Vos aan de start. Beiden gaan door naar de finale.
Uiteindelijk haalde Lollobrigida Franscesca (IT) haalde goud Arias Fabrianna (COL) zilver en Viceros Johanna (COL) brons. Sandrine Tas viel er vroegtijdig uit.
Tim Sibiet en Bart Swings gaan ook door naar de finale na hun reeksen 20 km afvalling. Na een heftige race kwam Bart Swings als eerste over de meet (goud) Niero Daniël (Italië)zilver en Beddiaf Nolan (FR)brons. Schitterende wedstrijd. Goud voor België!!!