Kalender
Home » Competitie » 4x GOUD en 1X ZILVER

4x GOUD en 1X ZILVER

ONE LAP

Jeugd heren

Robbe Beelen tekende de beste tijd op in de kwalificaties en plaatste zich verdiend voor de finale. In de finale moest hij zich neerleggen bij een vierde plaats. Cremaschi uit Italie pakte het goud. Jens Janssens werd negende.

Seniores dames

Stien Vanhoutte en Anke Vos plaatsten zich voor de finale, samen met Pedronno en Rossi. De Italiaanse Rossi won gisteren nog de 100m maar moest vandaag in het zand bijten. Vanhoutte pakte het goud, Anke Vos maakte het feestje compleet door zilver te pakken.

Afvallingswedstrijden

Jeugd dames

Fran Vanhoutte pakte het goud na een zinderende eindsprint waar ze de Italiaanse Saronni afhield. Prachtige afsluiter van dit EK voor deze talentvolle Gistelse.   Jeugd heren

Warre Van Damme werd 7de, Jolan Brissinck 10de

Juniores dames

Charlotte Van Laethem werd 13de, Noor Lingier 16de

Juniores heren

Op anderhalve ronde voor het einde plaatste Jason Suttels zijn eindsprint, niemand maar dan ook niemand slaagt er dit EK in om deze Golden boy te kloppen….
Brecht Lippens werd 15de.

Seniores dames

De tweede clash op dit EK tussen Sandrine Tas en de Italiaanse Francesca Lollobrigida. Italië domineerde deze wedstrijd met drie zeer sterke renners. Sandrine Tas kroop in het spoor van haar concurrente en in een zinderende eindsprint ging ze bij het uitkomen van de laatste bocht binnendoor om dan zij aan zij naar de meet te stormen….Sandrine Tas wint opnieuw en pakt zeer ontroerd een verdiende gouden medaille.

Seniores heren

Indra Médard werd 13de.