Kalender
Home » Nieuws » Promotieweek gigantisch succes!

Promotieweek gigantisch succes!

Deze week werd duidelijk dat skeeleren nog altijd hip is. Niet minder dan drie activiteiten stonden er deze week gepland ter promotie van/en werving in onze sportclub Zwaantjes Roller Club

Woensdag vond vriendjesdag plaats, rennertjes van de recreatie en de laagste competititiegroep hadden de kans om iemand mee te nemen naar de training om te laten proeven van onze sport. Een kleine 65-tal kinderen maakten hun opwachting en zetten hun eerste stappen….

Vrijdag vond dan een try-out plaats van de Zwaantjescup. Een nieuw wedstrijdconcept voor recreante en miniemen/pupillen. Onder stralende nazomerse omstandigheden gaven 50 renners een gehoor aan onze oproep. Een pick-up race, slalomparcours, tijdrit, circuit race en een echte Zwanerace zorgden voor leuke wedstrijdjes en een aangename familiale sfeer langs de piste.

Zondag was ZRC van de partij in het centrum van Oostende, dit ter gelegenheid van autoloze zondag en vrije tijdsmarkt. We kregen als club de kans om onze sport te tonen op een minipiste rond het standbeeld van Dikke Mathille. De laatste nazomerdag in Oostende bracht heel wat volk op de been en onze medewerkers hadden de handen vol om skeelers aan en af te doen.

Kortom een geslaagde promotie week om de maand september af te sluiten.
De maand oktober is al jaren het rustmoment waar we niet skeeleren. Vanaf november vliegen we er dan terug voor 11 maanden in….

Foto’s van al deze activiteiten zal je later terugvinden in de fotorubriek….