Kalender
Home » Competitie » September: maand van de sportclub!

September: maand van de sportclub!

Eerste schooldag vandaag…we wensen al onze renners een goede veilige start van het nieuwe schooljaar!

We zijn onze laatste trainingsmaand ingegaan vooraleer we in oktober genieten van een skeelervrije maand…. Maar dit wil niet zeggen dat we op onze lauweren rusten… Een overzichtje van komende activiteiten…

Op donderdag 5 september start onze START TO SKATE van 19u00-20u00 in sporthal De Spui te Oostende. Iedereen welkom vanaf 16 jaar tot 100+. Slechts 50 euro voor 10 lessen, elke donderdagavond!

7 en 8 september is er de internationale tweedaagse van Zemst.

Woensdag 11 september van 18u-19u is er vriendjesdag tijdens de recreatietraining. Heb je een vriend of vriendinnetje die ook eens wil proberen skeeleren? Wel kom gerust samen naar deze activiteit en ontvang een leuk cadeautje!

Op vrijdag 20 september is er onze try-out van de Zwaantjescup. Een nieuw wedstrijdconcept voor de recreatie/miniemen/pupillen…

Op zondag 22 september is er in Oostende autoloze zondag en vrije tijdsmarkt. Zwaantjes Roller Club heeft een unieke locatie ter beschikking aan Dikke Mathille, waar we op een minipiste demotrainingen zullen doen en waar iedereen de oefeningen kan meedoen onder begeleiding van trainers.