Kalender
Home » Nieuws » Vriendjesdag/Zwaantjescup/Autoloze zondag

Vriendjesdag/Zwaantjescup/Autoloze zondag

Spijtig genoeg kon de vriendjesdag van de recreatie gisteren 11/09 niet doorgaan wegens het slechte weer. We hopen dat volgende week woensdag 18 september de zon van de partij zal zijn en dat de vriendjesdag dan kan doorgaan, dit van 18u – 19u.

Vrijdag 20 september is er onze eerste Zwaantjescup, een try-out van een nieuw competitierecept op maat van recreatie/miniemen/pupillen. Meer info via jullie mail….

En dit is nog niet alles. Je kan op zondag 22 september ( autoloze zondag ) meedoen aan de vrijetijdsmarkt. Wat is dit? Wel ter hoogte van Dikke Mathille is de straat afgesloten en kan je verschillende sporten uitproberen. Ook Zwaantjes Roller Club is van de partij om onze prachtige sport te promoten. Je kan op straat een parcours rijden en tonen aan vrienden en familie wat je al allemaal geleerd hebt bij de Zwaantjes. Kom je af? Vergeet dan je vooral je skeelers en beschermers niet en voor de competitieleden je pakje en of skeelerjas.