Kalender
Home » Competitie » Geslaagde indoor achter de rug

Geslaagde indoor achter de rug

Zwaantjes Roller Club was de gastheer voor de tweede manche van het Vlaams Kampioenschap indoor. 93 renners verschenen aan de start in de zaal van de Mr V Arena, waaronder 33 “Zwaantjes”.

Bij de miniemen kregen we heel wat atleten van Zandvoorde aan de start. Bij de meisjes zagen we een ontketende Jinthe Proot voor haar ploegmakkers Alana Dejonghe en Nayeli Van Peteghem. In de jongenscategorie stond er opnieuw geen maat op Matteo Deceuninck, Ferre De Kimpe werd tweede.

In de pupillencategorie snelde Fran Devoldere naar een derde plaats. Elise Bergé(Tienen) en Leander Deroye(Tienen) wonnen in hun categorie het dagklassement.

Bij de scholieren jongens kon Leon Deblauwe een derde plaats bemachtigen. Dagzege ging naar Vik Reynaerts(Tienen) en Maité Vermeir(Zemst)

Bij de cadetten meisjes zagen we wedstrijden op het scherpst van de snee. Louka Leemans (Zemst) pakte de dagzege voor eerstejaars Lyssa Vansteenkiste. Sietse Troost(Zemst) toonde zich bij de jongens de beste.

Afsluiten doen we met de categorie Jeugd. Bij de dames bekleedde Sydney Van Haaren de 2de en Amber Pierloot de 3de plaats, na winnares Lieke Moons(Zemst). Bij de jongens toonde Laurens Bergé zijn snelle benen.

Dikke proficiat aan alle deelnemers. Voor velen was het de eerste keer dat ze meededen en we hopen ze in de toekomst nog meer aan het werk te zien. Voorlaatste manche van dit Vlaams Kampioenschap wordt verreden op 09/02/20 in “Tempelhof” te Brugge.

Foto’s van de indoor zullen binnenkort te bewonderen zijn op onze facebookpagina, dit door de inzet van Henk Rogiers Fotograaf.