NieuwsFeest van de Oostendse sport

23/11/2022

Op vrijdag 25 november maakt Stad Oostende tijdens het Feest van de Sport bekend welke sporters Evi Milh en Marlon Colpaert opvolgen als beste Oostendse sportvrouw en sportman. Wie dat wil kan deze geanimeerde avond gratis bijwonen.

Met deze uitreiking van de trofeeën van Sportverdienste huldigt Stad Oostende elk jaar haar atleten en sportploegen die unieke prestaties hebben neergezet. Voor deze editie worden de prestaties in de weegschaal gelegd die werden geleverd tussen september 2021 en augustus 2022. Naast de sportvrouw en sportman worden nog trofeeën uitgereikt voor de beste sportploeg, jeugdsportploeg, jeugdsporters.

Ook snelschaatster en inlineskatester Sandrine Tas wordt gehuldigd voor haar deelname aan de Olympische Winterspelen in Japan en voor het eerst wordt een prijs uitgereikt voor de meest bijzondere sportprestatie. Hiernaast werd ook Lyssa Vansteenkiste (renner van het jaar 2022) genomineerd in de categorie jeugdsportster van het jaar.

Wie het Feest van de Oostendse Sport vanop de eerste rij wil meemaken kan hier gratis tickets reserveren. De voorstelling start om 20.00 uur. Deuren gaan open vanaf 19.35 uur.

WIL JE LID WORDEN VAN ONZE SKEELERCLUB?

VOLGENDE WEDSTRIJDEN

logo_logos
landrover_tersteene_logo
logo_ostendbasicchemicals
logo_cateringdepoorter
logo_snacksbude
logo_vloeren_heyrick

© Copyright Zwaantjes Roller Club Zandvoorde